Het Ouder & Kind Festival vindt plaats op een beleefboerderij, waar dus al van alles te beleven valt! Wil je hier meer over weten? Kijk dan op www.dekleinecarrousel.nl

Nieuw dit jaar, is de festivalmarkt! Nieuwsgierig welke lokale ondernemers aanwezig zijn? Check de lijst hier!

 • Baby Spa Laren – www.babyspalaren.nl
  Deze Baby Spa wordt gerund door Sjeel, mama van 2 kindjes. Met haar Baby Spa wil ze (groot)ouders en verzorgers op hun gemak stellen, verwennen en te laten ontspannen met hun baby. Even stilstaan en genieten van het contact met je baby, dat is waar Baby Spa Laren voor staat!

  Baby Spa Laren is op het festival aanwezig met haar inmiddels bekende Sjeel butter en alle andere mooie producten die ze verkoopt. Ook zal ze baby massage-workshops gaan geven! Check hiervoor de timetable.

 • Puur San Lochem – www.puursanlochem.nl
  Wie kent Sandra tegenwoordig niet? Met haar edelstenen, etherische oliën, diffusers en zoutlampen verovert ze Lochem én omstreken! Al van jongs af aan is zij dol op edelstenen. In het kader van je hart volgen, is zij haar eigen online winkel begonnen. Naast haar passie voor edelstenen heeft Sandra ook nog haar eigen social media marketing bureau.

  Puur San Lochem is op het festival aanwezig met haar heerlijke producten. Zijn edelstenen en oliën nieuw voor je? Sandra geeft je graag advies!

 • Worn to be wild – www.worntobewild.nl
  Dit gave van origine sieradenmerk wordt gerund door Monique, een echte creatieve moeder. Bij Worn to be Wild vind je unieke oorbellen, de meeste oorbellen worden namelijk maar 1 keer gemaakt! De oorbellen 100% allergievrij, hypoallergeen en verkleuren niet. Monique haar creativiteit is echter niet gestopt bij het maken van oorbellen. Inmiddels maakt zij ook hoezen voor de Stokke Tripp Trapp, hoezen voor verschoonmatjes én babykleren! Een ondernemer die dus perfect bij het Ouder & Kind Festival past!

  Worn to be Wild is dus ook op het festival te vinden met al haar prachtige producten!

 • Bij Maris Fashion – www.bijmarisfashion.nl 
  Hoe tof is dit! Naar eigen zeggen de leukste en gezelligste Fashion Boetiek van Lochem komt ook naar het festival! Bij Maris vind je kleding, schoenen, accessoires en sieraden, geselecteerd uit Scandinavische en Nederlandse modemerken. Hun motto? Vrouwelijk, met een stoere touch!

  Bij Maris Fashion laat tijdens het festival een aantal toffe kledingsets zien, die ook geschikt zijn voor zwangeren! Ook geven ze je natuurlijk graag advies over hoe je nou die vrouwelijke, maar stoere touch kan creëren. 

 • A Tavola – www.a-tavolashop.nl 
  Yvonne en Daniel uit Borculo zijn in 2021 deze te gekke webshop begonnen. Hun liefde voor Italië heeft hun op het idee gebracht om Italiaanse streekproducten te importeren. Ze hebben rechtstreeks met de leveranciers contact en kopen daar in. Geen tussenhandel, waardoor zij precies weten waar hun producten vandaan komen. Met hun webshop willen zij de liefde voor Italiaans eten naar Nederland halen!

  A Tavola neemt hun mooiste en lekkerste Italiaanse producten mee naar het Ouder & Kind Festival. Van olie tot kruiden en koffie. Bellissimo!

 • Tante Pos – www.facebook.com/tanteposlochem
  Midden in het centrum van Lochem vind je de “eigenwijze winkel” van Tante Pos. Een winkel met écht van alles! Van duurzame kleding tot boeken, sieraden, servies en kinderkleding- en speelgoed. Voor iedereen wat wils! En dat past precies bij het Ouder & Kind Festival!

  Tante Pos vind je tijdens de festivalmarkt niet aan een standaard kraampje. Nee, zij komen met hun eigen retro caravan! Stap dus gerust in hun eigenwijze winkel op wielen binnen en laat je verassen door al het moois wat ze meenemen!

 • de Goastok Coaching –  www.degoastok.nl
  Een oude Twentse wandelstok was de inspiratie voor coach en trainer Anita Kraayenvanger. Zij zet de Goastok in om kinderen spelenderwijs de volgende stap te laten zetten in hun ontwikkeling. De stok helpt bij het verwerken van ervaringen met emoties als angst, boosheid en eenzaamheid.

  Bij de Goastok kan je tijdens het festival je eigen schatkist maken met talenten en een gelukssteen erin. Ook kan je tegen een boksbal stoten en springen op een kleine trampoline. 

 • Dots & Stars – www.dotsandstars.nl
  Deze gave webshop wordt gerund door moeder Teunie en dochter Anneke. Teunie heeft o.a. een eigen stoffenwinkel gehad. En Anneke? Die maakte haar eigen barbiekleertjes! Die barbiekleren zijn inmiddels uitgegroeid naar echte baby- en kinderkleren. Ook hebben ze inmiddels baby- en kinder-accessoires toegevoegd aan hun webshop. 

  Dots & Stars staat dus ook uiteraard met hun te leuke kleding en accessoires op het festival!

 • Etos Dilly Temmink – www.facebook.com/etosdillytemmink 
  De Etos, wie kent het niet? Maar kennen jullie de Etos van Dilly Temmink al? Zij en haar team maken je bezoekje aan de Etos in Lochem een heus uitje! Met prachtige producten voor mama’s, maar ook papa’s en kindjes lopen wij vrijwel nooit met een lege tas de winkel uit.. 😉

  Dilly en haar team staat tijdens het festival voor je klaar voor al je schoonheids-vragen. Uiteraard nemen ze ook te gekke producten mee. Denk aan luiers, knuffels, maar uiteraard ook iets voor de mama’s!

 • Jaco Coaching – www.jaco-coaching.nl
  Zeg JA tegen COACHING. Dat is de lijfspreuk van Jacorine Roekevisch. Met enthousiasme en gevoeligheid gaat zij graag met jou aan de slag om opnieuw of een nieuwe richting aan je leven te geven. Jacorine organiseert o.a. mama-avonden, waarin ze stilstaat bij persoonlijke ontwikkeling. Elke avond heeft een thema met daaraan gekoppeld muziek, meditatie en coach-oefeningen.