• Baby Spa Larenwww.babyspalaren.nl
  Deze Baby Spa wordt gerund door Sjeel, mama van 2 kindjes. Met haar Baby Spa wil ze (groot)ouders en verzorgers op hun gemak stellen, verwennen en te laten ontspannen met hun baby. Even stilstaan en genieten van het contact met je baby, dat is waar Baby Spa Laren voor staat!  Maar: de Baby Spa biedt inmiddels ook veel voor de mama’s. Denk aan zwangerschaps- en ontspanningsmassages en cupping. Daarnaast verkoopt ze de allerleukste baby- en kindermusthaves en veel natuurlijke producten voor zowel kind als mama (of papa).
 • Worn to be wildwww.worntobewild.nl
  Dit gave van origine sieradenmerk wordt gerund door Monique, een echte creatieve moeder. Bij Worn to be Wild vind je unieke oorbellen, de meeste oorbellen worden namelijk maar 1 keer gemaakt! De oorbellen 100% allergievrij, hypoallergeen en verkleuren niet. Monique haar creativiteit is echter niet gestopt bij het maken van oorbellen. Inmiddels maakt zij ook hoezen voor de Stokke Tripp Trapp, hoezen voor verschoonmatjes én babykleren! Een ondernemer die dus perfect bij het Ouder & Kind Festival past!
 • Bij Maris Fashionwww.bijmarisfashion.nl 
  Hoe tof is dit! Naar eigen zeggen de leukste en gezelligste Fashion Boetiek van Lochem komt ook naar het festival! Bij Maris vind je kleding, schoenen, accessoires en sieraden, geselecteerd uit Scandinavische en Nederlandse modemerken. Hun motto? Vrouwelijk, met een stoere touch! En dit jaar kan je ook oorgaatjes bij schieten tijdens het festival!
 • de Goastok Coaching –  www.degoastok.nl
  Een oude Twentse wandelstok was de inspiratie voor coach en trainer Anita Kraayenvanger. Zij zet de Goastok in om kinderen spelenderwijs de volgende stap te laten zetten in hun ontwikkeling. De stok helpt bij het verwerken van ervaringen met emoties als angst, boosheid en eenzaamheid.
 • Etos Dilly Temminkwww.facebook.com/etosdillytemmink 
  Dilly en haar team staat tijdens het festival voor je klaar voor al je schoonheidsvragen, maar: ze nemen ook de mooiste producten mee voor je kind én voor jou. En: ze hebben 2 ontzettend toffe winacties tijdens het festival. Zo kan je o.a. een Happy Horse Beer t.w.v. € 99 bij ze winnen!
 • Art by Lidiewww.lidievanderminne.nl
  Lidie heeft een voorliefde voor tekenen en het maken van een blijvende herinnering. Ze werkt met verschillende materialen op papier, muurtekeningen tot geboortetegels. En dat laatste past natuurlijk perfect bij het Ouder & Kind Festival. Lidie gaat dan ook live geboortetegels tekenen!
 • Vrolijke Haarspeldjes – @vrolijke_haarspeldjes
  Dankzij de dochters van eigenaresse Lisanne is dit leuke merk ontstaan. Een uit de hand gelopen hobby waar de oorspronkelijke Lochemse ondertussen al veel kindjes van jong en oud blij heeft mogen maken. Een cadeauset, haarclips, elastieken, Sinterklaas of Kerst strikken en zelfs clips voor baby’s: Vrolijke Haarspeldjes heeft het allemaal!
 • FayeRosalywww.fayerosaly.nl
  Mama Claudia zorgt ervoor dat je de mooiste herinneringen en momenten kan bewaren. Met onder andere haar mooie – en gepersonaliseerde – herinneringsdozen. En een primeur: FayeRosaly lanceert in november nieuwe producten en deze zal ze ook meenemen naar ons Festival!