Lochemse Mama’s organiseert diverse evenementen in de regio. Al onze evenementen staan in het teken van elkaar ontmoeten, als mama’s onder elkaar. En uiteraard zijn ook de papa’s en andere opvoeders welkom. En wat zijn wij zonder onze kindjes? Ook voor de kleintjes organiseren wij leuke evenementen! Voor ieder wat wils, laagdrempelig en in een veilige omgeving. Want dat is waar Lochemse Mama’s voor staat!

Naast de kleinere evenementen organiseren wij jaarlijks het Ouder & Kind Festival. Op 10 oktober 2021 organiseerde Lochemse Mama’s dit festival voor het eerst, in samenwerking met #Opladers. Een dag die in het teken stond van ouderschap en opvoeding in de breedste zin van het woord. 

Meer over het Ouder & Kind Festival.

Het Ouder & Kind Festival vindt plaats in de Week van de Opvoeding. Een week waarin aandacht wordt gevraagd voor ontmoeting en uitwisseling van kennis – met, voor en door ouders, medeopvoeders en professionals. 

Naast evenementen organiseren wij ook (informatieve) bijeenkomsten. Van workshops over opvoeding tot lekker kletsen en klagen met een lekker glas wijn. Meer info hierover volgt snel.