Het Ouder & Kind Festival is een jaarlijks evenement wat Lochemse Mama’s organiseert in samenwerking met #Opladers en Beleefboerderij de Kleine Carrousel. Een dag die in het teken staat van ouderschap en opvoeding in de breedste zin van het woord. Je kan plaatsnemen in ons Mama Café, een vuurtje stoken met de scouting, je laten voorlezen of een dansje doen. Op het Ouder & Kind Festival is er voor ieder wat wils!

Algemene informatie

  • Entree: € 5,- per persoon. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis entree. Betaling aan de kassa.
  • Parkeren: kan op het aangegeven parkeerterrein. Hier zal ook iemand van de organisatie aanwezig zijn.
  • Eten en drinken: dit jaar werken we met muntjes. Deze zijn te verkrijgen bij de kassa en kosten € 2,50 per stuk. 
  •  Op de festivalmarkt is het kopen van producten mogelijk. Betaling loopt via de ondernemer bij de kraam.
  • Er zullen foto’s gemaakt worden tijdens het festival. Wil je niet op de foto? Geef dit aan bij de fotograaf of vraag een lintje bij de kassa. Zo weet de fotograaf dat jij/jullie niet zichtbaar op beeld willen. Foto’s worden enkel gebruikt voor promotiedoeleinden.
  • Bezoekers betreden de evenementlocatie  op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel en/of materiële schade dan wel immateriële schade die de bezoeker(s) van de locatie noch binnen, noch buiten het terrein en/of het evenement mochten ondervinden. De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies van, diefstal van en/of schade aan bezittingen van bezoekers.
  • De organisatie behoudt zich het recht voor het programma te wijzigen. De organisatie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige schade als gevolg van de annulering, wijzigingen of afwijkingen in (de inhoud van) het programma van het evenement. 

Huisregels

Mindervaliden
Het terrein van De kleine Carrousel is ook geschikt voor mindervaliden, zo is er een invalidentoilet en is het hele terrein rolstoeltoegankelijk*.

Honden
Honden zijn bij De kleine Carrousel van harte welkom, mits aangelijnd. Zoals voor al onze dieren, staat voor uw hond vers water klaar.

Bereikbaarheid en parkeren
Beleefboerderij De kleine Carrousel is met de auto, de fiets en te voet goed bereikbaar! Vanwege onze ligging zijn we niet met het openbaar vervoer te bereiken. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Rookvrij
Het gehele terrein van De kleine Carrousel is rookvrij. Dit houdt in dat er zowel binnen als buiten niet gerookt wordt.

*Het terrein bestaat uit graspaden, bij aanhoudende neerslag kan het zijn dat de paden hierdoor minder toegankelijk zijn voor rolstoelen en kinderwagens.

Het Ouder & Kind Festival wordt mede mogelijk gemaakt door

Op 10 oktober 2021 was het zover: het eerste Ouder & Kind Festival van Lochemse Mama’s, #Opladers en Beleefboerderij de Kleine Carrousel. 

We hebben ruim 500 (!) bezoekers mogen ontvangen, iets waar wij enorm trots op zijn! 

Er werd gedanst, gelezen en muziek gemaakt. Gegeten, geknutseld en gelachen. 

Wil je nog even nagenieten? Kijk de foto’s hieronder of word lid van onze besloten facebook-groep.


Wil je meer lezen over de eerste editie van het Ouder & Kind Festival?  

Lees hier een interview met aanjager Esther Bakker van #Opladers en initiatiefnemer van Lochemse Mama’s Phylicia Akkermans.